ДЖУЛИАНА ГАНИ   Най-пресният случай е на Джулиана Гани. Плеймейтката остана без

...
ДЖУЛИАНА ГАНИ
 
Най-пресният случай е на Джулиана Гани. Плеймейтката остана без
Коментари Харесай

Тези български звездни майки изгубиха родителските си права (I част)

ДЖУЛИАНА ГАНИ

 

Най-пресният случай е на Джулиана Гани. Плеймейтката остана без първородния си наследник, тъй като съдът отсъди Давид да живее при татко му – фитнес инструкторът Илиян Найденов.

 

Решението на съда за родителските права бе в резултат на съглашение сред двамата родители, а точно малчуганът да остане при таткото. Тогава Давид бе едвам на 2 годинки и от повече от година живее най-вече с татко си, а с майка си има право да се вижда в последните три дни от седмицата. Заради многото си задължения Джулката не съумява да е всеки уикенд с отрочето си, само че се чуват съвсем всекидневно.

 

Гани заплаща месечна прехрана от 170 лева, които са жълти стотинки за плеймейтката. Казва, че е решила да даде правата на Илиян Найденов за да избегне последващи срещи в съда. По време на делото Илиян се опитал да уязви някогашната си с това,

 не желае при срещите на Джулиана с Давид да участва новият й мъж.

 

Съдът обаче е отхвърлил опитите за възбрана кой да участва. Бракът сред Джулиана Гани и фитнес инструктора Илиян Найденов изкара по-малко от 2 години. Русата сексбомба първо беше омъжена за здравеняка Станимир Ташев като бракът им просъществува единствено година.

 

Прясно разведената пловдивчанка бързо не помни за първия си неудачен брак и се омъжи още веднъж – за Илиян, и го подари със наследник Давид. Раздялата сред Джулката и фитнес гуруто беше скандална и с дълга война в медиите. Мачото от Монтана извади. записи по какъв начин Малката Джулка го заплашва, че ще го „ пречукат, когато е без детето, а след това силиконката споделя на екслюбимия си, че ще прати детето в пансион и ще го даде на жена без деца, която ще се грижи с обич за него.

 

„ Детето е мое, аз съм го родила, аз му вземам решение ориста! То отпътува в поправителен дом, какво ще направиш?! Ти си селска пръчка! Готова съм в пандиза да вляза единствено с цел да си трагичен ти. Държавата ще го вземе, в случай че реши, само че няма да стои при теб. Ще платя на някой, който не може да има деца, с цел да го гледа. Да го взимат служителите на реда, че да не го виждаш нито ти, нито родителите ти. Ще си родя друго след 4-5 години, аз съм млада и хубава… “. Това беше едно от ужасяващите изявления на русокоската, което се помни и до през днешния ден. В последна сметка тя разбра, че не може да се грижи за Давид и отстъпи правата за развъждането му на таткото.

 

Блондинката бързо си откри и трети брачен партньор, като и от него забременя и роди момче, което кръсти Кай. Изкусителката съблюдава обещанието си, че е млада и ще си роди още деца. Малкият Кай към този момент е на съвсем 6 месеца и постоянно е поверен на грижите на баба си по майчина линия, тъй като родителката му е заета да снима рекламни снимки. Джулиана Гани устоя фамилията, тъй като третият й брачен партньор е редови служител на реда и взима 1200 лева заплата.

 

 

 

ФОЛКАДЖИЙКАТА ЕМАНУЕЛА

 

Преди 4 години в съда имаше битка за настойничество сред фолкаджийката Емануела и някогашния й Димитър Динев. Двамата в никакъв случай не са сключвали брак, само че имат общ наследник, който носи името на татко си. Съдът лиши дребния Мити от изпълнителката и даде упражняването на родителските права на неговия татко, който е правоприемник на туристическия необут от Свети Влас Динко Динев.

 

Рядко срещаното в България решение на съда да даде родителските права на бащата, а не на майката, бе постановено от Елена Динева на 25 юни 2019 година Магистратът няма родствена връзка с милионерската фамилия на братя Диневи.

Според постановеното решение чалгаджийката е наказана да заплаща по 200 лв. месечна прехрана на Димитър Динев.

 

Майката има право да вижда сина си Мити за по-дълго време 2 пъти месечно – всеки първи и четвърти петък на месеца, като е задължена да връща детето на татко му не по-късно от 17 часа в неделя. Емануела има право да прекара един месец през лятото с детето си, като ваканцията не би трябвало да съответствува с платения годишен отпуск на бащата Димитър Динев.

 

Делото за правата върху сина на Емануела и наследника на Динко Динев се точеше месеци наред в Софийския областен съд, откакто чалга звездата се раздели с плевел скандал с милионерския правоприемник. Още при разлъката фолкаджийката охули с груби думи цялата милионерска фамилия Диневи и от този момент тя не е допускана да припари до тузарските хотели на фамилията в Свети Влас.

 

За последните няколко години Емануела ту затопляше връзки с Димитър, наричайки го „ огромната ми обич ”, ту го обвиняваше във всички смъртни грехове и го наричаше „ заплашителен отпадък ”. В момента не е ясно в каква фаза са двамата някогашни възлюбени.

 

Певицата и предприемачът не престават да се съдят за родителските права на малчугана.

„ То детето към този момент е отгледано, той в сложните моменти не е бил до мен  Те мъжете почват да желаят децата си като са пораснали, мислят си, че ще санкционират майката по този начин. При едни естествени връзки би трябвало да каже: „ Дай да се разберем какъв брой време детето ще е при мен и какъв брой при теб. Аз не желая да отнемам детето от татко “, съобщи преди време Емануела, която за разлика от Джулиана не си дава отрочето.

 

Припомняме, че Емануела има и различен, по-голям наследник от първия й любим. Момчето се споделя Христо и е на 23 години. Той е отгледан от Емануела и родителите й. Таткото на младото момче не се интересува от него, а фолкаджийката дори е удовлетворена, че някогашният не й се спънка в живота й.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР